Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

On- en offline communicatie, SindsNu loves it!

Media en middelen zijn instrumenten voor effectieve communicatie. We denken niet perse in alleen on- of offline media. Het hangt simpelweg van je doelgroep af. Zo zul je niet snel een advertentie van Durex vinden in de de Donald Duck. Maar wellicht wel in een tv-spot na de uitzending van “Spuiten en Slikken”. En misschien ook nog wel in het blad Playboy of op de website van de Rutgers stichting. SindsNu weten we daarin de weg. We helpen bij de analyse, strategie en executie van je on- en offline marketing en communicatievraagstuk. Laat je bedrijf groeien door het online succesvoller te maken en door offline de perfecte identiteit te ontwikkelen. Klik op onderstaande link en bepaal zelf of je online of offline contact met ons wenst.

Portfolio

Wij zijn erg trots op ons uitgebreide portfolio. Het is ons streven om voor elke klant succesvol resultaat te boeken, omdat hun succes ons succes is. Ons portfolio is representatief aan ons resultaat. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze eerder gerealiseerde projecten:

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!