Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Mooi
om te zien!

Met het bewuste publiek van tegenwoordig wordt oogmode een steeds Belangrijkere factor in het hedendaagse straatbeeld. Het montuur bepaalt wie en hoe je bent. En ook waar je voor staat. SindsNu kreeg opdracht om dit te vertalen naar merk, web en online. Hebben we er een goede kijk op gehad?

Klant

Franque by Haasewinkel

Vakgebied

Opticiens

Services

Merkidentiteit, UI/UX design, webdevelopment, marketing & communicatie

Het merk

Frank Haasewinkel gaf ons opdracht tot het bedenken van een nieuwe naam, huisstijl en communicatiestrategie. We bedachten Franque by Haasewinkel. Inmiddels heeft Frank zijn bedrijf, om persoonlijke redenen moeten staken. Toch vinden we het een geslaagd project dat we daarom ook graag laten zien.

Website

Uw bril klaar terwijl u winkelt! Dat was een van de binnenkomers op de website. Een unieke propositie die vrijwel niemand kon aanbieden. Een website met veel sfeerbeeld waarmee het publiek zich kon identificeren. Dat ben ik, dat wil ik. Ik wil een Franque!

Branding

Natuurlijk werd de branding tot in de puntjes verzorgd door het SindsNu-team. De fleetmarking, de winkelpui, de billboards maar ook het ogenschijnlijk simpele tasje werd zorgvuldig bekleed met het merk Franque. Laten we het maar de optimale zorg voor corporate eyedentity noemen.

Typografie en kleuren

Zorgvuldig samengesteld kleuren pallet in combinatie met lettergebruik die klasse en kwaliteit moeten uitstralen.

Headings

Playfair Display

a b c d e f g h i j k l m n

Body

Muli Light

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Impedit, cumque voluptatum est excepturi ad quis pariatur velit? Deleniti, neque reiciendis.

C7 M10 Y13 K0

#f3e8df

C13 M76 Y74 K3

#d05742

C0 M22 Y36 K0

#fcd3ab

C7 M10 Y13 K0

#7eb5d0

C72 M32 Y47 K16

#497e7b

C0 M4 Y7 K0

#fff7f0