Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

The tech behind daily life:
we are KITT Engineering

IT bij KITT Engineering is nooit saai! Zo ontwikkelen ze op het ene moment interactieve kunstwerken en op een ander moment geven ze vorm aan instapinformatie op LED stroken op stations. Voor dit creatieve bedrijf mocht SindsNu de nieuwe huisstijl ontwikkelen welke is vertaald naar een fris en functioneel webdesign. Deze huisstijl werd daarna doorgetrokken naar alle on- en offline communicatie.

Klant

KITT Engineering

Vakgebied

Techniek

Services

Merkidentiteit, UI/UX design, web development, marketing & communicatie, huisstijl.

Het Merk

KITT is een stoer, innovatief en vooral creatief bedrijf dat IT oplossingen aanbiedt aan verschillende soorten klanten. Dit willen ze ook uitstralen. SindsNu heeft een identiteit ontworpen dat precies aansluit bij de behoeften van KITT Engineering. De look & feel van de website is futuristisch en modern. Dit, in combinatie met elementen zoals tech fotografie, zorgt ervoor dat de website en identiteit eenheid uitstralen.

Website

De website van KITT Engineering is zo ingericht dat in één oogopslag te zien is dat zij een creatief bedrijf zijn met verschillende expertises. Op de projectenpagina vind je een overzicht van geweldige cases waaraan zij hebben gewerkt en op de nieuwspagina word je op de hoogte gehouden van de projecten waar zij mee bezig zijn.

Typografie en kleuren

De typografie en kleuren die gebruikt zijn voor de website van KITT Engineering stralen techniek, creatie en de diverse mogelijkheden uit.

Headings

Roboto

a b c d e f g h i j k l m n

Body

Roboto

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Impedit, cumque voluptatum est excepturi ad quis pariatur velit? Deleniti, neque reiciendis.

C91 M79 Y62 K97

#000000

C0 M95 Y71 K0

#ff0033

C0 M0 Y0 K0

#ffffff

C74 M64 Y60 K78

#222222