Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Marcam, uw
raadsheer bij merk of idee

What’s in a name? Veel, maar het krijgt pas echt waarde en inhoud als uw naam of merk, dat zo zorgvuldig is opgebouwd, uniek is en meerwaarde en betekenis heeft. Zo is aan SindsNu gevraagd om een nieuwe naam te bedenken om dit vervolgens te vertalen naar een identiteit die past bij de doelstellingen.

Klant

Marcam Trademark Attorneys

Vakgebied

Merkenbureau

Services

Identiteit, huisstijl, strategie, online, website

Woord/beeldmerk

Bedenk, ontwikkel en geef vorm aan een geheel nieuw label dat kracht, robuustheid eenvoud en kwaliteit uitstraalt. Het moet ook internationaal als een huis staan. We zijn tenslotte een Europees merkgemachtigd bureau. Na 3 creatieve sessies is gekozen voor de korte maar even zo krachtige naam Marcam dat vrij vertaald vanuit het latijn, merken betekent.

Website

Professioneel, klantgericht, innovatief en keep it simpel! SindsNu pakten we deze opdracht met beide handen aan en ontwikkelde een fonkelnieuwe, frisse en heldere to-the-point website. Direct bij binnenkomst is helder een duidelijk welke disciplines Marcam aanbiedt. Als USP wordt in slecht 4 stapjes een gratis merkscan aangeboden. Uiteraard is deze website geoptimaliseerd voor alle devices. Kijk op www.marcam.nl. We zijn benieuwd naar uw mening.

Social marketing

Wat is …
Online wordt momenteel een campagne ingezet waarbij het publiek wordt geprikkeld met spraakmakende doch vraag oproepende visuals. Want zeg nu zelf, heeft u opgemerkt dat het Coca Cola blikje is voorzien van Pepsi -tekst? Doel van de campagne is het creëren van interactie welke uiteindelijk zal leiden tot de gewenste conversie.

Typografie en kleuren

Gekozen is voor veel wit in combinatie met frisse maar zachte kleuren en een heldere eigentijdse typografie.

Headings

Roboto Bold Condenced

a b c d e f g h i j k l m n

Body

Roboto Regular

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Impedit, cumque voluptatum est excepturi ad quis pariatur velit? Deleniti, neque reiciendis.

#1d1d1b

#ff0000

#ffffff

#282828