Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Marketingbureau Enschede

Zoekt u een marketingbureau in Enschede? SindsNu hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij zijn een full service marketingbureau met ruim twintig jaar ervaring. Dankzij deze ervaring weten wij de doelgroep goed te specificeren, aan te spreken en te overtuigen. Dankzij de nauwe samenwerking die wij hebben met onze klanten, komen concepten snel van de grond en zijn we in staat om snel te schakelen.

Al meer dan 20 jaar ervaring in marketing!

Reclame maken is een kunst en niet iedereen verstaat deze kunst. Door onze jarenlange ervaring en meerdere professionals op het gebied van creatie, marketing en media beheersen wij die kunst. Goede marketing is essentieel voor een bedrijf om zich te onderscheiden van de concurrentie. Veel bedrijven laten deze kansen liggen. Wij maken voor u het verschil.

 • Het geven van marketingadvies
 • Het ontwikkelen van een missie
 • Het ontwikkelen van een visie
 • Het definiëren van een doelgroep
 • Het positioneren van uw merk
 • Het ontwikkelen van een merk
 • Het voeren van een Social Marketingcampagne
 • Het uitvoeren van Desk en Fieldresearch

Dit is nog maar een kleine greep uit onze kennis en expertise waarmee we klanten helpen om succesvol te zijn. Vanuit ons kantoor in Enschede helpen wij u graag van iets naar alles.

Marketingadvies

Heeft u vragen over de mogelijkheden van online en offline marketing voor uw organisatie? 
SindsNu helpt u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van uw online en offline marketingactiviteiten.

 • Wilt u uw product of dienst graag sterk in de markt zetten?
 • Wilt u uw marketingdoelstellingen verhelderen?
 • Wilt u een duidelijke strategie bepalen?

Definiëren van een doelgroep

Om uw marketing gericht en effectief in te kunnen zetten is het belangrijk dat u goed weet wie uw doelgroep is. We brainstormen met elkaar over wat de doelgroep graag wil horen en via welk kanaal we dit gaan vertellen. Jouw boodschap moet de doelgroep direct aanspreken, gebeurt dit niet, dan is de geïnvesteerde tijd en moeite voor niets geweest. Wij zorgen ervoor dat uw marketing(budget) ook daadwerkelijk de doelgroep bereikt en dat uw boodschap
de doelgroep beweegt en tot actie aanzet. Hoe we dit doen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Benieuwd hoe we samen nog meer succes gaan behalen?

Bent u benieuwd hoe wij uw marketingbudget doeltreffend en renderend in gaan zetten? Neem nu contact met ons op en wij informeren u graag. Een goede samenwerking begint bij een goed gesprek.

Portfolio

Wij zijn erg trots op ons uitgebreide portfolio. Het is ons streven om voor elke klant succesvol resultaat te boeken, omdat hun succes ons succes is. Ons portfolio is representatief aan ons resultaat. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze eerder gerealiseerde projecten:

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!