Neem contact op

 
Popup

zijn we bereikbaar!

We zijn u graag van dienst en beantwoorden graag elke vraag op het gebied van marketing, creatie en media. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur ons antwoord. Wilt u niet langer wachten of heeft liever nog even anoniem contact? Maak dan tijdens kantooruren gebruik van de chatfunctie onder in de site.

WhatsApp met SindsNu

Marketingbureau Enschede

Zoekt u een marketingbureau in Enschede? SindsNu hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij zijn een full service marketingbureau met ruim twintig jaar ervaring. Dankzij deze ervaring weten wij de doelgroep goed te specificeren, aan te spreken en te overtuigen. Dankzij de nauwe samenwerking die wij hebben met onze klanten komen concepten snel van de grond en zijn we in staat om snel te schakelen.

Al meer dan 20 jaar ervaring in marketing

Voor alles op het gebied van marketing kunt u bij ons terecht. Iedereen binnen ons team heeft zijn eigen specialisme. Hierdoor hebben we een zeer brede dienstverlening en zijn we op elk vlak toch ijzersterk. SindsNu helpt u graag met:

 • Het geven van marketingadvies
 • Het ontwikkelen van een missie
 • Het ontwikkelen van een visie
 • Het definiëren van een doelgroep
 • Het positioneren van uw merk
 • Het ontwikkelen van een merk
 • Het voeren van een Social Marketingcampagne
 • Het uitvoeren van Desk en Fieldresearch

Dit is nog maar een kleine greep uit onze kennis en expertise waarmee we klanten helpen om succesvol te zijn. Vanuit ons kantoor in Enschede helpen wij u graag van iets naar alles.

Marketingbureau Enschede

Marketingadvies

Heeft u vragen over de mogelijkheden van online en offline marketing voor uw organisatie? 
SindsNu helpt u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van uw online en offline marketingactiviteiten.

 • Wilt u uw product of dienst graag sterk in de markt zetten?
 • Wilt u uw marketingdoelstellingen verhelderen?
 • Wilt u een duidelijke strategie bepalen?

Definiëren van een doelgroep

Om uw marketing gericht en effectief in te kunnen zetten is het belangrijk dat u goed weet wie uw doelgroep is. We brainstormen met elkaar over wat de doelgroep graag wil horen en via welk kanaal we dit gaan vertellen. Jouw boodschap moet de doelgroep direct aanspreken, gebeurt dit niet, dan is de geïnvesteerde tijd en moeite voor niets geweest. Wij zorgen ervoor dat uw marketing(budget) ook daadwerkelijk de doelgroep bereikt en dat uw boodschap
de doelgroep beweegt en tot actie aanzet. Hoe we dit doen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Benieuwd hoe we samen nog meer succes gaan behalen?

Bent u benieuwd hoe wij uw marketingbudget doeltreffend en renderend in gaan zetten? Neem nu contact met ons op en wij informeren u graag. Een goede samenwerking begint bij een goed gesprek.

Graag bestoken we je onregelmatig met nieuws van SindsNu.

(* Nooit meer dan 10 berichten per jaar)