Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Veilige en verstandige weg in de mediajungle

Veilige en verstandige weg in de mediajungle

Medialand is een jungle waar het recht van de sterkste geldt als het gaat om tarieven en plaatsing. Voor je het weet verdwaal je in een keuze van middelen en mogelijkheden. Om de scherpste tarieven af te dwingen of om de beste advertentieplek te bemachtigen werken wij samen met mediabureau RLVNT. Een groot media bureau met veel macht richting de aanbieders van media. Zij kopen voor ons in tegen het best mogelijke tarief. Samen met RLVNT stippelen we een doordachte mediaroute uit die je helpt om het meeste effectieve resultaat uit je mediabudget te halen.

Daarbij worden alleen de relevante media ingezet. Want de grootste kosten van een campagne zitten meestal niet in het bedenken en maken ervan, maar in de mediakeuze. Daar valt de meeste winst te halen. Dus als het om media executie gaat kiest SindsNu voor de expertise van RLVNT.

Portfolio

Wij zijn erg trots op ons uitgebreide portfolio. Het is ons streven om voor elke klant succesvol resultaat te boeken, omdat hun succes ons succes is. Ons portfolio is representatief aan ons resultaat. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze eerder gerealiseerde projecten:

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!