Neem contact op

 
Popup

zijn we bereikbaar!

We zijn u graag van dienst en beantwoorden graag elke vraag op het gebied van marketing, creatie en media. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur ons antwoord. Wilt u niet langer wachten of heeft liever nog even anoniem contact? Maak dan tijdens kantooruren gebruik van de chatfunctie onder in de site.

WhatsApp met SindsNu

Veilige en verstandige weg in de mediajungle

Medialand is een jungle waar het recht van de sterkste geldt als het gaat om tarieven en plaatsing. Voor je het weet verdwaal je in een keuze van middelen en mogelijkheden. Om de scherpste tarieven af te dwingen of om de beste advertentieplek te bemachtigen werken wij samen met mediabureau RLVNT. Een groot media bureau met veel macht richting de aanbieders van media. Zij kopen voor ons in tegen het best mogelijke tarief. Samen met RLVNT stippelen we een doordachte mediaroute uit die je helpt om het meeste effectieve resultaat uit je mediabudget te halen.

Daarbij worden alleen de relevante media ingezet. Want de grootste kosten van een campagne zitten meestal niet in het bedenken en maken ervan, maar in de mediakeuze Daar valt de meeste winst te halen. Dus als het om media executie gaat kiest SindsNu voor de expertise van RLVNT.

 

Wilt u meer weten over SindsNu communicatiebureau in Enschede

Graag bestoken we je onregelmatig met nieuws van SindsNu.

(* Nooit meer dan 10 berichten per jaar)