Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Steuntje in de rug voor het MKB: tot € 27.500,- subsidie!

Voor alle MKB-ondernemers in Overijssel is er goed nieuws! Vanaf 10 februari 2021 gaat het subsidieloket open voor alle ondernemers in het MKB. Heb je een bouwbedrijf, zit je in de maakindustrie, ben je boer of winkelier? Dan kun je tot 50% van de aanvraag vergoed krijgen door de provincie.

Waarvoor kan je subsidie aanvragen?
De voucher is bedoeld om stappen te zetten op het gebied van digitalisering, innovatie en scholing en kan oplopen tot wel € 27.500,-. Denk hierbij aan advies over digitale strategie het (door)ontwikkelen en leveren van websites, webshops en apps. Maar ook scholing en advies bij social media marketing, e-mailmarketing, content marketing, webshops/e-commerce is subsidiabel.

Nu aanvragen op basis van no cure, no pay!
SindsNu helpen we je graag bij jouw aanvraag. Nog even ter aanvulling: de aanvraag kan ingediend worden vanaf 10 februari aanstaande en wordt door de provincie behandeld in volgorde van ontvangst. De maximale behandeltermijn van de aanvraag is 13 weken. De activiteit waarvoor de subsidies wordt verstrekt moet uiterlijk 1 juli 2022 zijn afgerond.

SindsNu informeert u graag nader en verzorgt samen met u de aanvraag. Dit doen we op basis van no cure, no pay. En indien de voucher onverhoopt niet wordt toegekend, ontvangt u een voucher van SindsNu. Vul daarom onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Ja, mijn interesse is gewekt. Bel mij!