Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Gisteren is niet vandaag en morgen is weer anders. Met creatie, marketing en media, kortom communicatie in de breedste zin is het al niet anders. Dat lijkt lastig maar het prikkelt en stimuleert ons juist. Want ons bureau is niet van gisteren, maar wel SindsNu.

Meet our team!

Gisteren is niet vandaag en morgen is weer anders. Met creatie, marketing en media, kortom communicatie in de breedste zin is het al niet anders. Dat lijkt lastig maar het prikkelt en stimuleert ons juist. Want ons bureau is niet van gisteren, maar wel SindsNu.

Meet our team!

Branko

Ontwerper/Account Executive
branko@sindsnu.nl
+31 6 484 048 97

Roos

Administratie
roos@sindsnu.nl

Abigail

Online Marketeer
abigail@sindsnu.nl

Marco

Web Developer
marco@sindsnu.nl

Stef

DGA/Creatief Strateeg
stef@sindsnu.nl
+31 6 200 006 73

Lydia

Bureaumanager
lydia@sindsnu.nl

Aanpak

Onze aanpak is kort en krachtig:
nuchter, slagvaardig, betrokken en georganiseerd. Hoe we dat doen? Door een systematische aanvliegroute volgens onderstaand model…

01. Analyseren

We gaan aan tafel. Eerst eens een goed gesprek met een lekkere bak koffie wat er moet gebeuren. Is er een probleem, wil je op een andere manier communiceren of deugt de website niet meer. Of moet er meer verkocht worden? Met goede koffie krijg je een goed beeld.

02. Positioneren

Goed, we kennen elkaar, we weten wat de uitdagingen zijn en belangrijker: we weten wat de doelstelling is. We nemen dan de posities in. Moet we jouw organisatie op een andere manier aan de markt presenteren, moet een product worden geïntroduceerd, wil je meer naamsbekendheid. Hoe dan ook: het draait om positioneren van jou. Jouw merk, jouw webshop, jouw winkel.

03. Concept & creatie

Nou gaan de creatievelingen aan de slag. Vinden ze mooi: dingen ontwerpen, uniek design,pakkende teksten, fijne fotografie. Wat er maar nodig is om de doelstelling te behalen in alle opzichten. Marketing en communicatie in het kwadraat, dan weer met focus op een beperkte doelgroep of alleen online. Het gaat om het eindresultaat.

04. Executie

De uitvoering. Alles is uitgedacht, ontworpen, gedrukt of staat klaar voor een online-campagne. Spannend want alle inspanningen komen nu tot resultaat. SindsNu regelt het. Met enthousiasme en plezier. Want marketing, reclame maken, mensen blij maken met een geslaagde actie, is en blijft leuk.

05. Evalueren

Tijd voor weer een kop koffie. We lopen samen met jou alles eens na. Is de campagne geslaagd. Is de conversie naar wens, is de naamsbekendheid gestegen, zijn er klanten bijgekomen. Toch zaken waar je over moet praten. SindsNu gaat die evaluatie niet uit de weg. Sterker nog, we willen alles eens goed en tijdig evalueren. Omdat we dan kunnen bijstellen, maar ook omdat we er samen van leren en nog beter worden. Voor morgen!

Onze
partners

...

Heb je al eens onderzocht of jouw naam merk of logo ® waardig is. Marcam checkt het gratis voor je.

...

Onze partner als het gaat om het verzorgen van succesvolle sales- en management trainingen.

...

One extended kennispartner voor online groei met oog voor optimaal rendement.

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!