Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Gisteren is niet vandaag en morgen is weer anders. Met advertising, marketing en media, kortom communicatie in de breedste zin is het al niet anders. Dat lijkt lastig maar het prikkelt en stimuleert ons juist. Want ons bureau is niet van gisteren, maar wel SindsNu.

Onze
Expertises

Strategie

Wat wil je bereiken, welke doelgroepen wil interesseren voor jouw product of dienst. Hoe trek je het publiek aan. Of juist nieuwe mensen. Jouw communicatie strategie is misschien wel het belangrijkste. En in elk geval de basis.

Lees meer
Online

Pinterest, Instagram, Facebook, Youtube. De ‘socials’ zijn niet meer weg te denken uit ons medialandschap. En daarmee is de versnippering van communicatiekanalen ook helemaal uit de hand gelopen. Want wat kies je? En hoe presenteer jij jezelf met je eigen website?

Lees meer
Branding

Zonder branding is er niks. Ja, je hebt wel een prachtig product of een unieke dienst. Maar de volle zwaarte ervan komt pas tot zijn recht bij branding. Het merk lading geven, gewichtig laten zijn. Herkenning en erkenning realiseren.

Lees meer
Media

Oke, we zijn niet van gisteren maar toch ook wel. Want gisteren was er een medialandschap dat vandaag nog ijzersterke voordelen heeft. Van een advertentie tot een brochure, van een billboard-campagne tot een gelikte presentatie.

Lees meer
Activatie

Ja, ze verzinnen telkens weer wat in de advertising-business. Zoals activatie. Nou is SindsNu een nuchter en no-nonsense bureau, dus willen we wel uitleggen wat activatie betekent: het is zorgen dat zowel online als offline uw klanten over jou praten…

Lees meer
Services

Daar waar veel bureau’s stoppen gaat SindsNu een stapje verder in het ontzorgen. Zo ontwerpen we niet alleen jouw fraaie brochure maar zorgen we er ook voor dat het in de juiste kwaliteit gedrukt wordt. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het vastleggen (en bewaken) van je nieuwe beeldmerk in het Merkenregister.

Lees meer
Design

Het oog bepaalt alles. Ziet iets er mooi uit? Is het aantrekkelijk? Met goed design stuur je het oog in de juiste richting. Jouw richting. En SindsNu weet precies hoe dat moet. Onder meer door anders, mooier en opvallend te ontwerpen.

Lees meer
Opvallende teksten
op t-shirts

Qwoot

Bekijk case Bekijk de case
Opmerkelijke nieuwe
identity

Marcam

Bekijk case Bekijk de case
Speelsheid in de
nieuwe identity

Flora

Bekijk case Bekijk de case
Smaakvolle fruits
in een nieuw jasje

Oranka

Bekijk case Bekijk de case
Nano-technologie
van de bovenste plank

Nanomi

Bekijk case Bekijk de case
Mooi
om te zien!

Franque

Bekijk case Bekijk de case
Creating
new history

SES International

Bekijk case Bekijk de case
Bekijk alle cases

Aanpak

Onze aanpak is kort en krachtig:
nuchter, slagvaardig, betrokken en georganiseerd. Hoe we dat doen? Door een systematische aanvliegroute volgens onderstaand model…

01. Analyseren

We gaan aan tafel. Eerst eens een goed gesprek met een lekkere bak koffie wat er moet gebeuren. Is er een probleem, wil je op een andere manier communiceren of deugt de website niet meer. Of moet er meer verkocht worden? Met goede koffie krijg je een goed beeld.

02. Positioneren

Goed, we kennen elkaar, we weten wat de uitdagingen zijn en belangrijker: we weten wat de doelstelling is. We nemen dan de posities in. Moet we jouw organisatie op een andere manier aan de markt presenteren, moet een product worden geïntroduceerd, wil je meer naamsbekendheid. Hoe dan ook: het draait om positioneren van jou. Jouw merk, jouw webshop, jouw winkel.

03. Concept & creatie

Nou gaan de creatievelingen aan de slag. Vinden ze mooi: dingen ontwerpen, uniek design,pakkende teksten, fijne fotografie. Wat er maar nodig is om de doelstelling te behalen in alle opzichten. Marketing en communicatie in het kwadraat, dan weer met focus op een beperkte doelgroep of alleen online. Het gaat om het eindresultaat.

04. Executie

De uitvoering. Alles is uitgedacht, ontworpen, gedrukt of staat klaar voor een online-campagne. Spannend want alle inspanningen komen nu tot resultaat. SindsNu regelt het. Met enthousiasme en plezier. Want marketing, reclame maken, mensen blij maken met een geslaagde actie, is en blijft leuk.

05. Evalueren

Tijd voor weer een kop koffie. We lopen samen met jou alles eens na. Is de campagne geslaagd. Is de conversie naar wens, is de naamsbekendheid gestegen, zijn er klanten bijgekomen. Toch zaken waar je over moet praten. SindsNu gaat die evaluatie niet uit de weg. Sterker nog, we willen alles eens goed en tijdig evalueren. Omdat we dan kunnen bijstellen, maar ook omdat we er samen van leren en nog beter worden. Voor morgen!

Team

Branko

Ontwerper/Account Executive
branko@sindsnu.nl

Team

Onze
partners

...

Heb je al eens onderzocht of jouw naam merk of logo ® waardig is. Marcam checkt het gratis voor je.

...

Onze partner als het gaat om het verzorgen van succesvolle sales- en management trainingen.

...

One extended kennispartner voor online groei met oog voor optimaal rendement.

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!