Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Chemie in de nieuwe website: SES

Creating
new history

SES ontwerpt en levert kosteneffectieve pomp- en compressorsystemen. Van standaard “stand-alone” units tot volledig turn-key oplossingen inclusief scrubbers, warmtewisselaars en regeleenheden. SindsNu ontwierp de nieuwe huisstijl, bouwde de website, tekende voor een zestal brochures en bedacht een verrassende pay-off.

Klant

SES International

Vakgebied

Technology

Services

Merkidentiteit, UI/UX design, webdevelopment, marketing & communicatie

Het merk

Bedenk, ontwikkel en geef vorm aan een geheel nieuw merk dat kracht, kwaliteit en robuustheid moet uitstralen en vooral ook internationaal als een huis moet staan. Marcam Trademark Attorneys heeft dit merk een beschermde status gegeven door het te registreren in het Merkenregister. Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw merk.

Website

Professioneel, klantgericht, innovatief en keep it simpel! SES wants to create new history en al haar diensten naar een hoger Internationaal plan tillen. SindsNu pakte deze vraag met beide handen aan en ontwikkelde een fonkelnieuwe, frisse en heldere to-the-point website.

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!