Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Compact verbond tussen O&K en C&S: Connectens

Laden zonder zorgen: New Green Wheel

New Green Wheel is één van de eerste specialisten op het gebied van EV- oplossingen. Ze maakten van E-mobiliteit al in een vroeg stadium hun specialiteit. Met meer dan 90 jaar ervaring in Elektrotechniek heeft New Green Wheel een rijke historie waar ze zeker trots op mogen zijn.

Klant

New Green Wheel

Vakgebied

Elektrische mobiliteit

Services

Merkidentiteit, UI/UX design, web development, marketing & communicatie.

Het Merk

New Green Wheel is pionier op het gebied van E-mobiliteit. Dit willen ze ook uitstralen. SindsNu heeft dit innovatieve bedrijf voorzien van een geheel nieuw identiteit dat professionaliteit, innovatie en kwaliteit uitstraalt. Deze identiteit heeft zich o.a. vertaald naar een website die de doelgroep in de juiste taal aanspreekt.

Website

De kernwoorden: groot(s), daadkracht, kwaliteit en professionaliteit waren de uitgangspunten voor het ontwerp van de New Green Wheel website. Naast de professionele uitstraling was het doel om een informatieve en overzichtelijke website te ontwerpen waar geïnteresseerden alle informatie kunnen vinden over elektrische laadmogelijkheden voor E-mobiliteit.

Beeldmerk/ Logo

Het E-mobiliteitsconcept was de leidraad bij het ontwerp van het logo voor New Green Wheel. Dit concept heeft zich vertaald in een strak, fris en modern logo dat een roterende beweging simuleert. Simpel maar doeltreffend.

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!