Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Nano-technologie van de bovenste plank: Nanomi

Nano-technologie
van de bovenste plank

In 2014 werd Nanomi lid van de Lupin-groep. Zij werden het Lupin-expertisecentrum voor de ontwikkeling van complexe injecteerbare geneesmiddelen met langwerkende afgifte. Lupin is actief in meer dan 100 landen. Nanomi verbindt zich aan Lupin door met Microsieve technologie een onderscheidende factor te zijn in de ontwikkeling van betaalbare geneesmiddelen van hoge kwaliteit.

Klant

Nanomi

Vakgebied

Technology

Services

Merkidentiteit, UI/UX design, webdevelopment, marketing & communicatie

Het Merk

Nanomi zet zich in om complexe injectables bij de zorgverlener te brengen en de gezondheid en het welzijn van personen te verbeteren.

Website

SindsNu heeft voor Nanomi een heldere professionele en vooral informatieve website ontwikkeld die geheel voldoet aan de concern-eisen met toch een frisse “own identity” uitstraling.

Identity

Het was leuk om de nieuwe setting door te mogen ontwikkelen in zowel inpandige als outdoor identiteit.

Animatiefilm

SindsNu hebben wij voor Nanomi een informatieve animatie gemaakt over de werking en voordelen van de nieuwe manier van het toedienen van medicijnen. De animatie was te zien in “How it’s made”, een programma van RTLZ. In samenwerking met onze animator en de klant zijn we tot een beeld gekomen die voor iedereen makkelijk te begrijpen is.

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!