Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Opmerkelijke nieuwe identity: Marcam

Marcam, uw
raadsheer bij merk of idee

What’s in a name? Veel, maar het krijgt pas echt waarde en inhoud als uw naam of merk, dat zo zorgvuldig is opgebouwd, uniek is en meerwaarde en betekenis heeft. Zo is aan SindsNu gevraagd om een nieuwe naam te bedenken om dit vervolgens te vertalen naar een identiteit die past bij de doelstellingen.

Klant

Marcam Trademark Attorneys

Vakgebied

Merkenbureau

Services

Identiteit, huisstijl, strategie, online, website

Woord/beeldmerk

Bedenk, ontwikkel en geef vorm aan een geheel nieuw label dat kracht, robuustheid eenvoud en kwaliteit uitstraalt. Het moet ook internationaal als een huis staan. We zijn tenslotte een Europees merkgemachtigd bureau. Na 3 creatieve sessies is gekozen voor de korte maar even zo krachtige naam Marcam dat vrij vertaald vanuit het latijn, merken betekent.

Website

Professioneel, klantgericht, innovatief en keep it simpel! SindsNu pakten we deze opdracht met beide handen aan en ontwikkelde een fonkelnieuwe, frisse en heldere to-the-point website. Direct bij binnenkomst is helder een duidelijk welke disciplines Marcam aanbiedt. Als USP wordt in slecht 4 stapjes een gratis merkscan aangeboden. Uiteraard is deze website geoptimaliseerd voor alle devices. Kijk op www.marcam.nl. We zijn benieuwd naar uw mening.

Beeldmerk/ Logo

Het E-mobiliteitsconcept was de leidraad bij het ontwerp van het logo voor New Green Wheel. Dit concept heeft zich vertaald in een strak, fris en modern logo dat een roterende beweging simuleert. Simpel maar doeltreffend.

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!