Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

The tech behind daily life: we are KITT Engineering

The tech behind daily life: we are KITT Engineering

IT bij KITT Engineering is nooit saai! Zo ontwikkelen ze op het ene moment interactieve kunstwerken en op een ander moment geven ze vorm aan instapinformatie op LED stroken op stations. Voor dit creatieve bedrijf mocht SindsNu de nieuwe huisstijl ontwikkelen welke is vertaald naar een fris en functioneel webdesign. Deze huisstijl werd daarna doorgetrokken naar alle on- en offline communicatie.

Klant

KITT Engineering

Vakgebied

Techniek

Services

Merkidentiteit, UI/UX design, web development, marketing & communicatie, huisstijl.

Het Merk

KITT is een stoer, innovatief en vooral creatief bedrijf dat IT oplossingen aanbiedt aan verschillende soorten klanten. Dit willen ze ook uitstralen. SindsNu heeft een identiteit ontworpen dat precies aansluit bij de behoeften van KITT Engineering. De look & feel van de website is futuristisch en modern. Dit, in combinatie met elementen zoals tech fotografie, zorgt ervoor dat de website en identiteit eenheid uitstralen.

Website

De website van KITT Engineering is zo ingericht dat in één oogopslag te zien is dat zij een creatief bedrijf zijn met verschillende expertises. Op de projectenpagina vind je een overzicht van geweldige cases waaraan zij hebben gewerkt en op de nieuwspagina word je op de hoogte gehouden van de projecten waar zij mee bezig zijn.

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!