Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Roos combineert het onderwijs met ondernemen

Roos Wessels (26) werkt naast haar baan voor de klas ook in het familiebedrijf ‘SindsNu’ van haar vader. Ze kan op dit moment geen afstand doen van het zakenleven, dit is voor haar veel te uitdagend. De combinatie van deze twee banen vindt Roos een geweldige uitdaging. Roos werkt bij ‘SindsNu’ waar ze de taken van een officemanager uitvoert. Daarnaast werkt Roos drie dagen per week voor de klas als leerkracht van groep 4.

PASSIE VOOR ONDERNEMEN EN ONDERWIJS

In 2016 is Roos begonnen als administratief medewerker binnen net familiebedrijf. Het is begonnen als bijbaantje. Dit was heel laagdrempelig. Daarnaast studeerde ze met veel enthousiasme aan de Lerarenopleiding Basisonderwijs. Tijdens het afstuderen heeft zij ervoor gekozen om fulltime aan de slag te gaan als officemanager bij SindsNu. Zij krijgt veel energie van het contact met klanten, plannen en organiseren. Inmiddels heeft zij de keus gemaakt om twee dagen binnen het familiebedrijf te werken en drie dagen als juf voor groep.

RECLAMEBUREAU 3.0

SindsNu kun je het best omschrijven als een reclamebureau 3.0, dit is een full-service bureau SindsNu staat voor verse, frisse en heldere vormgeving & communicatie. En hoe fijn is het dan om slechts één loket te hebben voor alle disciplines. Het bureau bedenkt campagnes, ontwikkelt merken, huisstijlen en geeft vorm aan websites. 28 jaar geleden heeft haar vader het bedrijf gestart. Op dit moment bestaat het team uit 5 enthousiaste en hardwerkende mensen. ‘We zitten in één ruimte met alle werkplekken, zodat we goed contact hebben over de lopende opdrachten. Juist de korte lijntjes en de open communicatie, is de kracht van SindsNu.’

VEEL MOGELIJKHEDEN

Sinds enkele jaren legt het bureau zich ook toe op het verfraaien en meer functioneel maken van openbare gebouwen, bedrijfskantoren en schoolgebouwen voor met name de laatste categorie heeft Roos veel ideeën kunnen inbrengen vanuit haar rol als juf-voor-de-klas. Hier kan zij haar passie voor het ondernemen en de interesse voor het onderwijs helemaal in kwijt. SindsNu heeft de hufterproof huisstijlzuil ontwikkeld en de superslimme roomdivider voor in de aula. Daarnaast zijn ook de magnetische en beschrijfbare scheidingswanden bestsellers. Deze zijn altijd voorzien van een gevisualiseerd verhaal dat past bij de doelstellingen van de school. Maar ook vormgegeven transparante raamfolies die in elke kleur verkrijgbaar zijn, doen het goed. Het is lichtdoorlatend en maakt de school van buitenaf beter en mooier zichtbaar. Tot slot moeten we de op maat gemaakte logo-vloermatten niet vergeten, deze zijn zelf gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Inmiddels heeft het bureau 34 schoolgebouwen functioneler en beter zichtbaar gemaakt.

TGT

TGT kwam voor Roos op het juiste moment. Al een tijdje wou ze graag een seizoenkaart, maar was nog erg zoekende naar de juiste plek in het stadion. Inmiddels heeft ze deze plek gevonden bij TGT. In het begin wist ze niet zo goed wat ze ervan moest verwachten. Inmiddels heeft Roos veel mensen leren kennen waar ze goed mee kan netwerken en waarmee ze op een laagdrempelige manier kan communiceren onder het genot van en hapje en drankje.

TOEKOMSTBEELD

Tot slot vraag ik Roos waar ze graag wil staan over 10 jaar. Op dit moment kan ze SindsNu niet loslaten maar het werk voor de klas ook niet. De onvoorwaardelijke steun die je van kinderen krijgt, maar ook de energie die ze krijgt van het contact met klanten, wil ze graag behouden. Er is altijd een hele open communicatie geweest met haar vader over de toekomst, hij vindt het belangrijk dat ze zelf gaat ontdekken wat ze wil. Op dit moment kan ze haar passie voor het onderwijs ook in het familiebedrijf kwijt. Vol enthousiasme zegt Roos ‘best of both worlds’

“Mijn passie voor het onderwijs kan ik kwijt in het familiebedrijf, deze combinatie vind ik fantastisch”

 

 

Bron: businessmagazine Talent Group Twente (TGT)

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!