Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

SindsNu at School: Het kan mooier, vrolijker en vooral educatiever.

Bij SindsNu zijn we gepassioneerd over het creëren van positieve veranderingen in de samenleving, en een van de manieren waarop we dat doen, is door basisscholen te ondersteunen. Wij geloven dat een sterk fundament in het onderwijs essentieel is voor de groei van kinderen, en we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan een betere ervaring voor zowel leerlingen, ouders als docenten.

Wonderwall: de wand die alles kan!

Bij SindsNu streven we naar het transformeren van traditionele klaslokalen in interactieve leeromgevingen. Een van onze meest opwindende producten voor scholen is onze volledig beschrijfbare en magnetische wand. Speciaal ontworpen om de klasomgeving te verbeteren, kunnen we deze wanden aanpassen met leuke en gezellige printjes. Hierdoor wordt leren niet alleen educatief, maar ook plezierig. Leerlingen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door te schrijven, te tekenen en zelfs educatieve magnetische elementen te gebruiken. Deze wanden bevorderen samenwerking en actieve participatie, waardoor de klas een stimulerende plek wordt voor iedereen.

Concentrick: Van één grote ruimte naar vier werkplekken in 1 minuut!

Bij SindsNu zijn we voortdurend bezig met het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van nieuwe producten die het leerproces verbeteren. Momenteel werken we aan een innovatieve roomdivider die speciaal wordt ontworpen om kinderen te helpen beter te leren, terwijl de docent nog steeds overzicht houdt. Deze roomdivider zal niet alleen de ruimte verdelen, maar ook dienen als een functioneel hulpmiddel voor de educatieve omgeving. Met slimme opbergmogelijkheden, interactieve oppervlakken en visuele elementen zal deze roomdivider een waardevolle aanvulling zijn op moderne klaslokalen. Blijf op de hoogte voor meer updates over dit opwindende nieuwe product!

Laat een blijvende indruk achter

Bij SindsNu begrijpen we het belang van een sterke merkidentiteit. We werken samen met basisscholen om een herkenbaar en professioneel merk te creëren dat de kernwaarden van de school weerspiegelt. Een doordacht logo, kleurenschema en slogan kunnen de schoolcultuur vastleggen en een blijvende indruk achterlaten.

Website? Keep it simple!

Ons team van webdesignexperts bij SindsNu ontwerpt responsieve en gebruiksvriendelijke websites voor basisscholen. We geloven dat toegankelijke informatie essentieel is. Een goed ontworpen website biedt ouders en leerlingen gemakkelijke toegang tot belangrijke informatie over het schoolprogramma, evenementen en contactgegevens. En daarbij maken we het niet moeilijker dan dat het is.

Bij SindsNu zijn bouwen we samen aan de toekomst van onderwijs, waarin kinderen, ouders en docenten samen gedijen. Ontdek hoe wij uw school kunnen helpen bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan een betere morgen. Via 053 4807788 of stuur een e-mail naar hallo@sindsnu.nl

 

Let’s talk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de oplossingen die SindsNu voor jouw organisatie heeft? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!