Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Slim afspreken in jouw winkel met slimshoppie

Vanaf 3 maart mag het weer! Winkelend publiek in jouw zaak! Hoe fijn is dat in de aanloop naar een volledige opening? Maar hoe ga je het organiseren?

SindsNu heeft de module slimshoppie bedacht. Een module waarbij jouw klant super eenvoudig winkeltijd reserveert in jouw winkel op jouw afdeling. Zodra er is gereserveerd, ontvangt zowel de klant als de winkelier een bevestiging per e-mail of sms. Het kan niet misgaan! De module blokt automatisch de tijd die al is gereserveerd. Geen kans op dubbele boekingen. Dus geen boetes!

Als je slimshoppie bestelt, betaal je EENMALIG € 395,— voor een single-user versie en € 595,— voor de multi-user-versie (tot 10 gebruikers/afdelingen). Bevalt de slimshoppie module niet -wij kunnen het ons niet voorstellen- dan ontvang je € 100,— retour en verwijderen we de module weer zonder extra kosten. Je hebt maar liefst vier weken de tijd om te reclameren.

slimshoppie is er voor elke detaillist. Het werkt zo eenvoudig en vanzelf dat dat iedereen er mee overweg kan. De module is geschikt voor laptop, desktop, tablet én mobiel en wordt geleverd in een vast format in jouw eigen huisstijl kleuren.

We leveren de slimshoppie compleet en werkend op. Je hoeft verder niets te doen. Wij regelen het voor je. De module is abonnement-vrij en binnen vier uur hebben we ‘em geïmplementeerd. Er zijn geen verborgen extra kosten en er zit 12 maanden garantie op!

Hebben we je interesse gewekt? Vul dan het formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.