Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Op browserchecker.nl vind u instructies hoe u Javascript aanzet.
Wij verwelkomen u daarna graag terug op onze website!
SindsNu

info@sindsnu.nl
+31(0)53 480 77 88
Facebook, Twitter,
Linkedin, Instagram

Vouchers van de provincie Overijssel

Vraag nu de voucher aan!

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je je huidige website verbeteren? Dan is hier je kans om dit te doen met support van de provincie Overijssel. Ook je (geplande webshop) of het digitaliseren van je periodieke nieuwsbrief valt onder de regeling. En zo kunnen we ook denken aan (door)ontwikkelen, van je sales funnel, het verbeteren van vindbaarheid van je website/shop etc. Dus pak die kans!

Kleine ondernemingen, MKB’ers, culturele en maatschappelijke instellingen kunnen per direct de digitaliseringsvoucher aanvragen. De provincie verstrekt vouchers van maximaal 2.500,- euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000,- euro voor digitalisering van producten en processen. Er zit in totaal 250.000,- euro in de pot waarbij geldt op=op.

Besteed je marketing uit voor een aantrekkelijk tarief: 50% korting.

Er is hier sprake van zogeheten cofinanciering; de voucher kan worden ingezet voor maximaal de helft van de kosten en wordt aangevraagd bij het subsidieloket van de provincie Overijssel. Je krijgt 50% korting op het digitaliseren van producten, diensten en processen. De voucher kan alleen worden ingewisseld bij een bureau in Overijssel. En laten wij dat nu zijn. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

 

Voucher aanvragen