Neem contact op

 
Popup

zijn we bereikbaar!

We zijn u graag van dienst en beantwoorden graag elke vraag op het gebied van marketing, creatie en media. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur ons antwoord. Wilt u niet langer wachten of heeft liever nog even anoniem contact? Maak dan tijdens kantooruren gebruik van de chatfunctie onder in de site.

vragenlijst nieuwe website

Graag denken we mee over het ontwikkelen van je nieuwe website. Onderstaande vragenlijst geeft ons een beter inzicht naar je wensen. Het invullen vraagt doorgaans 4 minuten van je tijd. De informatie die je invult zal uiteraard niet met anderen worden gedeeld.

Vragenlijst Website/Shop

Inventariseer je wensen en doelen voor het bouwen van je nieuwe website.

Doel en inhoud

Bijvoorbeeld waarom kiezen klanten voor jou

Bijvoorbeeld meer klanten, directe verkoop, informeren, contact genereren

Wie moeten je website bezoeken?

Wanneer je precies weet wie je doelgroep is wordt het makkelijker beslissingen te nemen over de inhoud en het ontwerp.

Bijvoorbeeld: potentiele of bestaande klanten. Beschrijf dan precies wie dat zijn.

Bijvoorbeeld formulier invullen, inschrijven nieuwsbrief, belverzoek, mailen.

Doel & inhoud

Bijvoorbeeld websites van concurrenten of collega’s. Eventueel met toelichting waarom zij anders zijn, wat je er wel en niet goed aan vindt.

Bijvoorbeeld website met een goed design, heldere structuur, leuke teksten of gaaf logo en beschrijf wat je er wel en niet goed aan vindt.

Functionaliteit

Aan de slag met het bouwen! Misschien heb je nog geen idee wat je precies nodig hebt, maar hieronder kun je alvast invullen wat je denkt dat nodig is. Door hier nu al goed over na te denken wordt de bouw straks makkelijker en kunnen we de omvang van de website en de prijs beter inschatten. Dit is alleen een indicatie, gedurende het hele proces denken we natuurlijk met je mee over hoe we je site het beste in kunnen richten.

Als je met je website gevonden wilt worden moet je nadenken over SEO (zoekmachine optimalisatie). Wil je daar extra aandacht aan besteden?

Contactpersoon?

Dank voor het invullen van de vragen. Alle antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.